Urmărește-ne pe Facebook

Promovare web

ACEST ANUNT A EXPIRAT ! - Suntem o agentie specializata in promovare site, SEO, creare campanii de promovare Google AdWords. O buna promovare site pe internet face ca site-ul sa fie bine pozitionat in cautari, fiind o modalitate de a atrage noi clienti.
Promovare site online - Cei mai multi utilizatori de internet folosesc pentru cautare motorul Google. Acestia nu trec de prima pagina atunci cand cauta un site dupa cuvantul cheie dorit. Astfel, este esential ca site-ul tau sa se claseze pe primele pozitii, in prima pagina Google pentru cuvintele cheie cele mai importante din site.
Promovare site presupune inscrierea manuala in motoare de cautare, directoare web romanesti si straine pentru cresterea popularitatii site-ului, transfer de PR - page rank, construirea de link-uri catre site-ul Dvs, prin anunturi grafice - text sau bannere - pe site-uri partenere Google prin Rețeaua de display Google, promovare prin retele sociale (promovare pe Facebook, Youtube, Google+, Twitter) sau promovare prin anunturi video - Youtube Ads.
Promovare site Google Adwords
Google Adwords este un serviciu de promovare Pay Per Click (PPC sau plata per clic) fiind cel mai cunoscut serviciu de promovare online, o modalitate de promovare site cu rezultate imediate. In scurt timp, anuntul tau poate ajunge intr-o pozitie de top in Google.
Serviciul de Promovare site include:
» Inscriere in motoare de cautare, directoare englezesti si internationale
» Creare conturi tip Business Retele Sociale: Facebook, Youtube, Google+ si Twitter
» Administrare conturi retele sociale, integrarea lor in site
» Campanii de promovare Google Adwords
» Promovare prin bannere - campanii pe site-uri partenere Google prin Rețeaua de display Google
» Campanii de promovare prin anunturi.
» Campanii de promovare prin anunturi video - Youtube Ads.
Preț: 500
30 Apr 2019   Timisoara, TM
Categorii
Cautari pentru Timisoara
Raspunderea juridica pentru continutul anunturilor apartine in totalitate autorilor acestor anunturi.